Обдухването си е съществена екстра, но перфорацията донякъде компенсира липсата му. Поне при мен никога не е имало дискомфорт при пътуване през лятото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от remixer Покажи съобщениеСпирам да убеждавам за колата си,който има съмнения нека я погледне наживо,разбира се може да направи и справка на километрите в представителство.
Адски ми е любопитно да споделиш каква е историята на колата ако знаеш. Тия километри са идеални за класическата история - италианска баба, която кара с 35 км./ч до църквата в неделя .... и до оторизиран сервиз, разбира се, за планова смяна на консумативи
Сериозно, къде ги намирате тези нови коли на 6+ години?!'07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp
Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5
Comment
-
Къде ги намирам това си е мой проблем.Платена е скъпо историята на колата е ясна и може всеки да я провери.Приемете че има и такива колиНе мога да разбера какво ви учудва толкова.Продавал съм и др коли на малко километри има ги но са на определена цена.Нищо учудващо няма
Comment
-
Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщениеДобре, де...не се заяждам но това прави по 6.5К километра на година. Аз също карам относително малко - предимно градско с няколко излизания извън София и ето ти на 10К на година - лесно.
Адски ми е любопитно да споделиш каква е историята на колата ако знаеш. Тия километри са идеални за класическата история - италианска баба, която кара с 35 км./ч до църквата в неделя .... и до оторизиран сервиз, разбира се, за планова смяна на консумативи
Сериозно, къде ги намирате тези нови коли на 6+ години?!
П.С.Пепи ти сам видя,че Благоевградската ТИ-ка беше на реални км,и аз продължавам да го твърдя/скоро идва при мен в сервиза/има неща по които и личи,нищо че е блъскана и занемарена.Last edited by Mury; d.m.y г., 15:52.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
В този раздел положението било страшноНормално да се затварят теми, колкото и полезни да са били в началото. То на никоя съдържанието не отговаря със заглавието
Из цялата тема се пише как не се внасяли хубави коли, само брак и как по-добре да се внесе по поръчка някоя на малко километри. Една да се появи на тези критерии и изядохте човека. Който има интерес, отива, гледа, кара на сервиз и си преценява. Ако някой я е гледал, споделя мнението си във форума и следващия да знае какво да очакваКолегата по-бързо би продал някоя, която е била на 300 000 км, отколкото тази. Даже някой може да я изкара по-запазена
Всякакви коли се намират, въпроса е на каква цена ще дойдат...
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Mury, знам за благоевгрдския екземпляр, той си бе которник по вс критерии, че и излезнаха и подводни камъни освен очевидните, но и ти помниш цената му.
Алфа 159 в Италия, до 40к км от къща е около 10к евра, без особено много екстри, и с 1.9 двигателя.
Колко тънко да си взел такава, ако са реални км значи има някакъв проблем за мен, или ремонт. Просто няма да излезе сметката.
Има запазени екземпляри, но са скъпи. Нека колегата, който я продава да пусне снимка на салона отблизо на шоф. седалка и си оттеглям думите!
Външно колата изгледжа добре...ключовете са запезени, щом е толова убеден да пусне няколко снимки. Време и разходи за разходки нямам аз лично.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от remixer Покажи съобщениеКъде ги намирам това си е мой проблем.Аз те питам като продавач дали знаеш каква е историята на колата. Толкова пък драматичен въпрос...
---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАз не мога да разбера,защо се заяждате с човека,отидете и вижтеLast edited by dedepene; d.m.y г., 18:18.'07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp
Comment
-
И защо си мислите, че не изпадат коли на малко километри? На моята и намерих разни лепенки, които слагат при смяна на масло. 2008 е била на 82000км. Задните накладки са Galfer с АР щита, тоест тези за първоначално вграждане. Диагностиката потвърждава километрите. И въпреки това си има износвания по салона, волана е опечен в най-високата част, лоста също е поизтъркан. Това, което не са и го взели километрите са и го взели годините. Този клас коли по принцип се използват за дълги пътувания, а за градско си има по-малки коли. Нормално е да има екземпляри на малко километри. Аз минавам по 10000км на година и то със зор, но 99% от пробега е извънградско. Ако карах в София, цифрата щеше да е поне 25000.
Comment
-
Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщениеЕ, защо ме занимаваш с твоите проблеми - ходи некъде другадеоторизиран own: Аз те питам като продавач дали знаеш каква е историята на колата. Толкова пък драматичен въпрос...
---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
е, го и тоя. Аз питам каква е историята на колата та да се окаже на тези нетипично малки километри с изричната уговорка , че не е заяждане. Точно по темата е - вероятно и други хора биха искали да знаят къде и за какво да се оглеждат ако търсят такава митологема. Джамбазина като не иска да казва, нема работа да разсъждава тука.
Comment
-
Първоначално публикувано от remixer Покажи съобщениеИсторията на колата й я знам и всеки може да я провери всичко по колата е правено в представителство.Километри мога да върна а история според вас мога ли да й направя.Относно цената на която е купена отиди за 10 коли и виж на каква ще я вземеш.'07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp
Comment
-
Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщениеВероятно не задавам правилно въпроса. Под история разбирам буквално историята на колата, а не сервизната такава. Напр. карана от бабата до църквата и обратно или пък карана от мениджър на средно ниво, ама имал две коли и тази стояла в гаража...и т.н.
Миналата година купих кола на 4г и 3м на 16000км, така че няма невъзможни неща.sigpic
Alfa Romeo 159 SW TI-ex
Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Comment
-
Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщениеВероятно не задавам правилно въпроса. Под история разбирам буквално историята на колата, а не сервизната такава. Напр. карана от бабата до църквата и обратно или пък карана от мениджър на средно ниво, ама имал две коли и тази стояла в гаража...и т.н.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТака поставен въпроса казваш на продавача индиректно, че иска да те излъжеНай-искрено се интересувам кой типаж си купува кола и не я кара. Полезно инфо си е, а аз се оглеждам навсякъде когато пазарувам - от autorola до ebay.
'07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp
Comment
-
Единствения начин да си на 100% убеден в км на една кола са да провериш по вин номер в представителство, кога за псоледно е облсужвана от официален сервиз. Услугата не струва нищо или не повече от 10лв. Аз лично съм проверявал автомобил така.
Накладки няма как да издържат 80к км...повече от 40-50к км няма начин, ако ще и извънградско, за 4-5 години ще се опекат.
На кола с 40к км, салона няма да има никакви дефекти, нито деформации на седалката. Аз исках снимка, но се дърпа нещо собственика, да не говорим, че волана ми прилича на боядисван, защото надупката кожа не изглежда както при мен отблизо....
Аз карам малко и пак правя 8-10к км на година...и излизам извън града 3-4 пъти годишно....
Такъв автомобил в Италия, на такива км с 1.9 двигател започва от 10к евро!!!
Ако е толкова убеден собственика нека даде ВИН, аз ще си платя проверка кога е обслужвана в официален сервиз за последно!
Лепенки по колата кога е сменяно нещо или надписи не вярвам.
При моя майстор имаше една шкода, 2001г., пред мен и смъкна оригинални ангренаж с ролките. Като на километраж беше на 200к км, само Господ и знае истинските км. В скоростната кутия нямаше масло. Ето такива кочини се внасят масово. А не бижута на малко км, запазени.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЕдинствения начин да си на 100% убеден в км на една кола са да провериш по вин номер в представителство, кога за псоледно е облсужвана от официален сервиз.'07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp
Comment
Comment